Industri

Konkurrensen ökar hela tiden för företag inom alla sektorer. Maxnivån på “högre, snabbare och längre” gäller i kampen om kunder och spetskompetenser. Företag på alla nivåer letar efter sätt att minska kostnaderna, förbättra arbetsvillkoren för de anställda och optimera processer. En central, ofta underskattad utgångspunkt är industribelysning. Med oss som expertpartner vid sin sida kan industriföretag snabbt, tillförlitligt och enkelt utnyttja potentialen hos digitala, intelligenta och nätverksanslutna belysningslösningar. Tillsammans med dig utvecklar vi holistiska och individuella lösningar för varje applikation – allt från produktionshallar, lager, korridorer och trapphus till kontorsarbetsplatser och utomhusområden runt byggnader.

Uppgradera - Istället för att slösa pengar

Uppgradera nu och spara

  • Spara upp till 85% i eneregi och växthusgaser
  • Skräddarsytt ljus för maximalt välbefinnande
  • Utan kvicksilver – med en framtid
Energieffektivitet - Utnyttja det maximalt

Maximalt utbyte med minimal resursanvändning – kraven på effektivitet är stor i industrisektorn. Detta gäller även industribelysning. Här plockar vi poäng med utmärkt eneregieffektivitet och servicelivslängder över det normala. De låga driftskostnaderna gör övergången till LED-armaturer särskilt attraktiv.

Industri 4.0 - Använd belysningsnätverket som en infrastruktur

Nätverk och övervakning av armaturer via molnet ger större energieffektivitet, transparens och bekvämlighet. Det skapar också den perfekta infrastrukturen för Industri 4.0 applikationer. Våra armaturer är förberedda för IoT och kan anslutas till LiveLink ljusstyrningssystem på nolltid. Med hjälp av standardiserade gränssnitt för Industri 4.0 moduler kan platsbaserade tjänster som tillgångsspårning, inomhusnavigering och värmekartor implementeras med minimal ansträngning. 
Tänd belysningen för framtiden!