Korridorer och trapphus

Vid belysning av korridorer och trappor fokuserar man ofta på funktionella aspekter – ytorna måste vara perfekt belysta för att ge bra orientering och möjliggöra säker rörelse. Våra armaturer ger ännu mer:

Med sin tidlöst moderna design och attraktiva belysning kan även långa korridorer och slingrande trappor visas upp effektivt. Ett praktiskt alternativ: i områden med låg trafikfrekvens kan energiförbrukningen minskas utan att försämra säkerheten genom att använda ett ljusstyrningssystem med närvarodetektering.

Armaturförslag

Arimo Fit ger en högkvalitativ belysning med mycket god ljuskvalité och ljuskomfort. Stor skillnad mot de flesta andra “plattor”. Finns både som infälld och i utanpåliggande modell (utan tillbehörsram). 

74R

Mycket elegant, stilren och slimmad plafond. Finns tillgänglig i tre olika storlekar, samt med sensorer och trådlös kommunikation.

74Q

Mycket elegant, stilren och slimmad plafond. Finns tillgänglig i tre olika storlekar, samt med sensorer och trådlös kommunikation.

Den modulära armaturfamiljen kombinerar maximal mångsidighet med en enhetlig attraktiv design. Tillgänglig i tre former: rund, fyrkantig och linjär. Samt i 9 olika storlekar. 

Stilren och tidlös design, finns tillgänglig i många olika utföranden. Ger ett mycket behagligt ljus med hög ljuskomfort.

Mycket elegant och stilren downlight med mikroprismatiskt eller opalt glas. Inplana finns tillgänglig i tre olika storlekar.

Utanpåliggande version av Inplana. Finns tillgänglig i färg vit eller antracit. 

Sonnos är tveklöst än av de absolut bästa downlights på marknaden. Den finns i många olika storlekar samt som infälld, utanpåliggande och pendlad – i cirkulärt eller fyrkantigt formspråk. 
Via konfiguratorn på TRILUX webbsida bygger man enkelt den modell man behöver för projektet. 

Solvan Flow är en flexibel armatur som ger ett högkvalitativt ljus med hög effektivitet. Kan monteras som infälld, utanpåliggande eller pendlad. I linjekonfiguration ger den en sömlös linje. 

Flexibel och modulär linjearmatur som enkelt kan konfigureras med olika dimensioner, former, installationstyper, optiker och sensorer. Med upp och/eller nerljus, HCL (Human Centric Lighting), med hög färgåtergivning Ra>90 eller med med integrerat nödljus. Finea uppfyller alla krav på belysningen. Tack vare den intuitativa onlinekonfiguratorn har designers och installatörer enkel kontroll över alla möjligheter.