Höglager

Att belysa högställage pålitligt är en utmaning på grund av hög takhöjd, smala gångar och många hyllplan. Och speciellt för att dagsljus vanligtvis inte är tillgängligt för att komplettera belysningen. För att säkerställa ett säkert och bekvämt arbete i smala gångar krävs högpresterande belysningssystem som kan anpassas till den specifika situationen.

Vi erbjuder högeffektiva LED-belysningslösningar för ändamålet som säkerställer en optimal ljusförsörjning i arbetsområden tack vare smalstrålig optik i kombination med högkvalitativ LED-armaturteknik.

Armaturförslag

E-Line Next gör allt möjligt. Detta modulära armatursystem ger en tidigare oskådad flexibilitet av optiker, ljusflödespaket, längder, kapslingsklasser, etc. Med maximal ljuskvalité och effektivitet upp till 190 lm/W är den det idealiska valet för alla projekt med linjearmaturer. 

Den perfekta belysningslösningen för utmanande omgivningar. Med servicelivslängd på 50 000 timmar även vid +70°C är armaturen extremt hållbar och pålitlig.

Nextrema avger ett behagligt enhetligt och bländfritt ljus och i drift sparar den inte bara kostnader utan håller driften igång på lång sikt tack vare hög tillförlitlighet.
Optimal belysning säkerställs alltid tack vare de tre speciella spridningsvinklarna.