Utställningar

Ljus kan ge en mängd olika fördelar – det kan lysa upp rummen ordentligt, sätta starka kontraster, vägleda, öka närvaron för ditt varumärke, stimulera eller lugna ner, exponera och vara effektiv på samma gång. Vid planering av ett ljuskoncept tilldelas varje armatur en bestämd belysningsuppgift. Detta kan vara t.ex. belysningen av produkterna, utställningarna eller själva arkitekturen.

Våra flexibla belysningskoncept möjliggör en idealisk anpassning till förändrade exponenter i utställningar genom att specifikt och idealiskt rikta in armaturerna. Färgtemperaturen och belysningsstyrkan kan ändras beroende på vilket syfte som helst. Kompletterande accenter kan ställas in med hjälp av flexibla infällda spotlights med justerbara lutningsvinklar.

Infällda armaturer

Den kraftfulla infällda armaturen finns i två storlekar. Den kan vinklas 15° samtidigt som den förblir i nivå med taket. För vertikal belysning kan den svängas ut upp till 70³. Finns med sex vita färgtemperaturer och med HCL för justerbar färgtemperatur.

Premiumvalet för koncentrerad belysning, visar varor och ytor med punktprecision. Med sin linsteknik ger Lenty resultat med utmärkt fokuserad ljuskvalitet. 
Armaturen ger också en flexibel belysning: armaturhuset kan vridas 355° och svängas ut 50°, ljusflöde upp till 2 000 lm, sju vita färgtemperaturer och tre olika spridningsvinklar.

Högkvalitativ spotlight med god ljuskvalité. Den kompakta konstruktionen gör att den passar in även i trånga mellantaksutrymmen.
Finns i olika storlekar och med olika ljusflödespaket.

Sonnos är tveklöst än av de absolut bästa downlights på marknaden. Den finns i många olika storlekar samt som infälld, utanpåliggande och pendlad – i cirkulärt eller fyrkantigt formspråk. 
Via konfiguratorn på TRILUX webbsida bygger man enkelt den modell man behöver för projektet. 

Armaturer för 3-fas skena

Kraftfull spotlight som visar varor och ytor med punktprecision. Tack vare ConVision-ljusteknik ger den en utmärkt fokuserad ljuskvalitet och en levande gestaltning av objektet. 
Kan roteras 355° och vinklas 100°.
Maximal effekt 5 000 lm

Den speciella egenskapen med den diskreta spotlighten är det extremt tunna höljet, som nästan smäler samman visuellt med skenan. Drivern är nämligen placerad inuti 3-fas adaptern. 
Kan roteras 355° och vinklas 90°.
Maximal effekt 4 000 lm.

Kompakt men kraftull spotlight med upp till 4 000 lm, drivern är placerad i 3-fas adaptern.
Kan roteras 355° och vinklas 180°.

Precis belysning för stora väggytor som målningar, grafik eller vertikala displayer. Den specialutvecklade reflektorn ger en rektangulär homogen ljusfördelning med skarpa kanter. Önskas mjuk gradient i kanterna kan den utrustas med ett frostat täckglas. Dess slimmade design är idealiskt balancerad för en enkel installation.
Kan roteras 355° och vinklas 110° (20° uppåt).
Maximal effekt 5 000 lm.

Pendlade armaturer

Storytig armatur i kombination med hög prestanda. Idealisk för representativa områden som gallerior eller entréområden. Tre olika storlekar med ljusflöde upp till hela 10 000 lm.

Mycket stilren och slimmad pendel. Glaset i mitten av armaturen är transparent när den är släckt och lyser vitt när den är tänd. Driven är placerad i takkoppen och armaturen strömförsörjs via upphängswires = ingen “ful sladd” ner till armaturen!
Finns även i rektangulärt utförande.

Med upp till 6 000 lm är Canilo Plus det idealiska valet för hög takhöjd eller områden där starka accenter och ett dramatiskt samspel av ljus och skuggor önskas.

Dekorativ linjearmatur med industriell touch. I svart färg och upphäng av kätting ger den ett mäktigt intryck. Kan konfigureras som linjearmatur inkl moduler för 90° hörn, i armaturserien ingår även moduler med 3-fas skenor som man kan använda för montage av spotlights i rubriken ovanför.