Fasader

Moderna industribyggnader kan inte bara belysas funktionellt med en skräddarsydd ljuslösning utan kan också visas upp på ett attraktivt sätt. Ljus används för att accentuera arkitektoniska detaljer och för att sätta fokus på kompletta byggnader och föremål. 

Skyltar och entréer speciellt upplysta med ljuspelare och infällda armaturer underlättar orienteringen för besökarna. Detta förvandlar fasaden särskilt på natten till ett attraktivt visitkort för företaget som kan ses på långt håll. En viktig branschtrend med fasadbelysning är belysningslösningar som möjliggör flexibla, individuella färgaccenter efter tillfälle eller händelse.

Armaturförslag

Slimmad armatur för stilren belysning längs med väggen. Tillgänglig i två olika storlekar. Kan även förses med skyltar för t.ex. husnumrering.

Väggarmatur för stilren accent av väggpartier. Ingår i serien Skeo som även finns som pollare, takarmatur och spotlight. 

Armaturen kan anpassas optimalt till den specifika ljusuppgiften genom att välja spridningsvinkel, ljusflöde och ljusfärg – och uppgraderar omgivningen med sin höga ljuskvalitet och eleganta design.

Under dagsljus smälter den puristiska, moderna formen harmoniskt in i omgivningen och ger attraktiva accenter. På natten visar den flexibla armaturfamiljen vägar och fasader med högkvalitativt och energieffektivt ljus. 

Kompakt och slimmad armatur för belysning av trappsteg, trappor, plattformar, murar, etc. 

Altigo är en avlång spotlight för elegant belysning av exempelvis fasader. I samma serie finns även versioner med opalt glas, som kan användas för ljuslinjer längs med gångvägar. 

Att lyfta fram föremål, ytor och byggnader – med Faciella är vägen till perfekt ljus enklare än någonsin tidigare. Helt olika belysningsuppgifter kan lösas med en enhetlig design. Den högpresterande och energieffektiva projektorn finns i flera olika storlekar och med olika ljusflödespaket och spridningsvinklar. 

Särskilt viktigt med höga ljusstyrkor: Tack vare sin tekniska design, MLT multilinsteknik försäkrar exakt ljuskontroll och därmed hög effektivitet och låg bländning. Det finns ett urval av två spridningsvinklar som standard, ytterligare sex finns tillgängliga på förfrågan.

Idealisk för imponerande arkitektur som behöver belysas snyggt: Faciella Slim spotlight finns i tre storlekar med olika spridningsvinklar och ljusflödespaket.