Godshantering

Paket, pallar och gaffeltruckar – depåer och godsterminaler är ständigt upptagna med mycket rörelse. Under inkommande och avgående gods måste etiketter och fraktdokument vara tydligt läsbara och faror lätt upptäckbara. En bra och bredstrålande belysning spelar en viktig roll med det snabba, säkra och effektiva flödet av varor.

Vi har rätt LED-belysningslösningar för sådana miljöer som kan anpassas individuellt till olika ljussituationer, rumskrav och takhöjder tack vare olika optiker, färgtemperaturer och ljusflödesnivåer. Tack vare hög armaturkvalitet har LED-systemen mycket lång livslängd även under extrema förhållanden som värmeackumulering under höga halltak.

Armaturförslag

E-Line Next gör allt möjligt. Detta modulära armatursystem ger en tidigare oskådad flexibilitet av optiker, ljusflödespaket, längder, kapslingsklasser, etc. Med maximal ljuskvalité och effektivitet upp till 190 lm/W är den det idealiska valet för alla projekt med linjearmaturer. 

Den perfekta belysningslösningen för utmanande omgivningar. Med servicelivslängd på 50 000 timmar även vid +70°C är armaturen extremt hållbar och pålitlig.

Nextrema avger ett behagligt enhetligt och bländfritt ljus och i drift sparar den inte bara kostnader utan håller driften igång på lång sikt tack vare hög tillförlitlighet.
Optimal belysning säkerställs alltid tack vare de tre speciella spridningsvinklarna.