Utomhusbelysning

Vår LED utomhusbelysning är inte bara “hemma” på gatan. Det ger också ett hållbart, resursbesparande ljus runt byggnaden: från parkeringsplatser till gångar och entréområden till fabriksvägar, lager- och logistikområden. Bra för människor – eftersom ljus skapar trygghet, orientering och en känsla av välbefinnande. Bra för miljön – med armaturer som tar hänsyn till insekter och den mörka himlen, spara energi med smart teknik,  designade för att vara underhållsvänliga och är gjorda av återvinningsbara material.

Vi står för universell helhetslösningskompetens inom utomhusbelysning – från sofistikerad planering till noggrant genomförande och kundvänlig, heltäckande service. 

Energibesparande LED-teknik

Över 95% av armaturens koldioxidavtryck består av användningen. Högeffektiv LED och optik minimerar energianvändningen.

Behaglig - även för insekter

LED färgtemperatur ner till 2200K, kapslade armaturer och reducerade yttemperaturen ger omtanke för djurlivet

Intelligent nätverkande

Digitala kontrollenheter, adaptiv belysningsteknik och förberedda för sensorer: TRILUX armaturer är redo för Smart Light Management, exempelvis med LiveLink Outdoor.

Riktat ströljus för en mörk himmel

Undvik ljusföroreningar med 0% uppljus - för en stjärnfylld och mörk himmel under natten

Hållbar och enkel att underhålla

Våra LED-armaturer har en servicelivslängd upp till 100 000 timmar. Hela armaturen är hållbar, uppgraderingsbar och tillverkad av återvinningsbara material.

Hållbar utomhusbelysning

Bra för människan, bra för miljön

Intelligens är hållbart

Ljushantering nätverkar individuella ljuspunkter till intelligenta adaptiva system. Detta sparar energi och skyddar miljön. LiveLink Outdoor är TRILUX lösning för ljusstyrning i utomhusutrymmen.

Energieffektivitet

TRILUX utomhusarmaturer kombinerar banbrytande och högkvalitativ design, från klassiskt till modernt, med högeffektiv LED-teknik. Armaturerna är även mycket enkla att montera och underhålla. TRILUX LED-armaturer med ljusstyrningssystem möjliggör besparingar på över 80 % jämfört med föråldrade belysningsinstallationer.

Energianvändning
0%
Nyinstallation Befintligt