Skärmtak

Kyla, värme, regn och vind: skärmtak kräver belysningslösningar som tål extrema förhållanden. Ytterligare faktorer som påverkar funktionaliteten är tunga maskiner, aktiva motorer, smuts och vibrationer.

Idealiska belysningslösningar för skärmtak måste vara tuffa och pålitliga, ha lång livslängd och tåla extrema utmaningar – perfekta förutsättningar för våra armaturer.

Armaturförslag

Tack vare ett extremt flexibelt längdkoncept anpassar Tugra sig perfekt till alla rumsstorlekar, antingen som en enkel armatur eller som en ljuslinje. Sju olika modulstorlekar kan väljas i steg om 300 mm och kan fritt kombineras – från den kompakta 300 mm varianten upp till den största 2 100 mm modulen. 
Alla modulstorlekar finns både som armatur och som blindmodul, perfekt för exakt konfigurerade ljuslinjerna. 
Blindmodulerna kan dessutom bestyckas med IoT-enheter som exempelvis övervakningskameror.

E-Line Next gör allt möjligt. Detta modulära armatursystem ger en tidigare oskådad flexibilitet av optiker, ljusflödespaket, längder, kapslingsklasser, etc. Med maximal ljuskvalité och effektivitet upp till 190 lm/W är den det idealiska valet för alla projekt med linjearmaturer. 

Nextrema avger ett behagligt enhetligt och bländfritt ljus och i drift sparar den inte bara kostnader utan håller driften igång på lång sikt tack vare hög tillförlitlighet.
Optimal belysning säkerställs alltid tack vare de tre speciella spridningsvinklarna.

Innovativ 3D-prismatisk teknik ger enhetligt, bländfritt ljus och toppmodern LED-teknik minimerar energiförbrukningen. 
Uppgradering från konventionella ljuskällor är en barnlek: Aragon Fit är designad för snabba och enkla utbyten och kan tack vare sitt mycket breda utbud av versioner och integrering av ljusstyrning och sensorer anpassas optimalt till de rådande villkoren.

Med högkvalitativa komponenter och lång servicelivslängd.

Innovativ 3D-prismatisk teknik ger enhetligt, bländfritt ljus och toppmodern LED-teknik minimerar energiförbrukningen. 
Uppgradering från konventionella ljuskällor är en barnlek: Oleveon Fit är designad för snabba och enkla utbyten och kan tack vare sitt breda utbud av versioner och integrering av ljusstyrning och sensorer anpassas optimalt till de rådande villkoren.

Med attraktiv prisbild.