PROLJUS AB

PROLJUS AB startades 2010 av Björn Celén och Johan Celén. De arbetade tidigare tillsammans på ett annat belysningsföretag, men kände att det var dags för något nytt! 
Björn tog då kontakt med tyska TRILUX, som blev mycket intresserade av affärsplanen för Sverige. Strax därefter bildades PROLJUS AB som TRILUX partner på den svenska marknaden. 

Under 2021 arbetade vi med ett projekt till Facebook i Luleå, där man använde ett styrsystem från USA som heter Redwood (ingick tidigare under Cisco). Genom detta projekt kom vi i kontakt med Tyska wtec, som köpte upp Redwood 2016. 
wtec är idag marknadsledande på “PoE styrsystem” i både Europa och USA. 
Vi fick mycket bra kontakt med wtec, och insåg hur stor potentialen är med detta styrsystem. Vi är nu deras partner på den svenska marknaden sedan 2022. 

Artificiellt ljus är en viktig komponent i de flesta miljöer. Funktion och estetik har ofta avgörande betydelse när ett projekt ska utformas och vi tycker om när det blir ett lyckat resultat. PROLJUS har lång erfarenhet av belysning och ställer gärna upp med sina kunskaper. För många arkitekter, ljusdesigners och elkonsulter är vi på PROLJUS redan mångåriga diskussionspartners. 

En av våra största styrkor är ett genuint intresse av att göra ett bra jobb. Trots att vi inte debiterar för vår arbetstid lägger vi gärna ner några timmar extra för att få ett extra bra slutresultat. 
Inget annat än det bästa är gott nog för våra kunder!

Tveka inte att kontakta oss om ni önskar vår hjälp.