Arbetsområden och utomhuslager

Att belysa utomhusförråd och distributionsutrymmen är en utmanande uppgift. Det handlar om att garantera optimala synförhållanden när som helst på dygnet och även under de mest ogynnsamma väderförhållandena. Människor och fordon måste kunna röra sig utan fara och kunna orientera sig snabbt; Etiketter och följesedlar ska vara detekterbara och läsbara med en blick.

 

Våra belysningslösningar har hög funktionalitet, effektiv ljusteknik och robust utförande med höga kapslingsklasser och skyddsklasser. 

Armaturförslag

Robust floodlight med hög energieffektivitet tack vare MLTIQ-tekniken. Kan även utrustas med ljusstyrningssystem vilket möjliggör maximala energibesparingar. 
Tack vare sitt flexibla linsystem ger Lumena Star 40 säkerhet och trygghet på utomhusarbetsplatser och utomhusområden – även med stora stolpavstånd. 

Floodlight med högt ljusflöde för att belysa industrisektorn, lager- och logistikområden samt parkeringsplatser. Den robusta floodlighten med hög effekt har utmärkt ljuskvalitet, hög effektivitet (>120lm/W) och en lång livslängd på 100 000 timmar.
Ljusflöde upp till 140 000 lm / 1,1 kW. 

Särskilt viktigt med höga ljusstyrkor: Tack vare sin tekniska design, MLT multilinsteknik försäkrar exakt ljuskontroll och därmed hög effektivitet och låg bländning. Det finns ett urval av två spridningsvinklar som standard, ytterligare sex finns tillgängliga på förfrågan.

Kompakt LED-strålkastare för områden där det krävs en effektiv och pålitlig belysning. Combial förenar robusthet, attraktiv design och ett tilltalande pris.