Övergångsställen

Konfliktzoner som övergångsställen kräver större uppmärksamhet från trafikdeltagarna och därför bättre belysning än med trafikleder utan risk för kollisioner.

Gångvägar ska vara upplysta så att fotgängare på övergångsställen och de som väntar vid vägkanten är tydligt igenkännbara från båda håll, även i mörker och med regnvåt väg.

Armaturförslag

Mycket omfattande armaturfamilj med två olika storlekar, färgtemperatur från 2200K till 4000K och ljusflöde från 1 000 lm till 16 500 lm. Kan även utrustas med SLR (Smart Lighting Ready) för trådlös kommunikation, övervakning och närvarostyrning.

Med linsteknik (MLTIQ) och konstant ljusflöde (CLO) försäkrar Jovie optimal belysning överallt – och blir även uppmärksammad för sin högkvalitativa design.

Tack vare toppmodern LED och unik reflektorteknik lyser Viatana upp vägen mycket effektivt, tillförlitligt och målriktigt. Den modulära armaturdesignen och användning av LED-moduler som uppfyller Zhaga-specifikationen gör det enkelt med framtida uppdateringar. 
Viatana kombinerar allt detta med en modern och tilltalande design med många praktiska detaljer som enkel och snabb montering och underhåll.

Cuvia är en teknisk armatur som möter både dagens och morgondagens krav på modern och effektiva utomhusarmaturer. Dess långa underhållsfriga servicelivslängd och låga energianvändning försäkrar effektiv belysning. Snabb montering rundar av den ekonomiska effektiviteten av Cuvia LED.

Elegant design som smälter in imponerande bra i stadsmiljö. Mycket bra ljusteknik med mycket hög ljuskomfort och lång servicelivslängd.