Standardklassrum

Fokus på koncentration

De senaste åren har kraven på ljus i klassrummen ökat. Det räcker inte längre att belysningen bara ger ljusstyrka; det måste också skapa en idealisk inlärnings- och undervisningsatmosfär. TRILUX kallar denna lösning HCL – HUMAN CENTRIC LIGHTING. HCL för in dagsljus i klassrummen, bringar biorytmen i harmoni med naturen och ökar på så sätt elevernas välbefinnande och prestationer.

 

Luftkvaliteten i klassrummen har blivit allt viktigare. TRILUX armaturer, såsom OPENDO LED, är utrustade med CO2-sensorer för att möjliggöra regelbundna luftkvalitetskontroller. Dessa sensorer använder ett trafikljussystem för att signalera när det är dags att öppna fönstren och släppa in frisk luft i klassrummen.

Planeringsexempel med Opendo LED

Armaturförslag

Arimo Fit ger en högkvalitativ belysning med mycket god ljuskvalité och ljuskomfort. Stor skillnad mot de flesta andra “plattor”. Finns både som infälld och i utanpåliggande modell (utan tillbehörsram). 

Det perfekta valet för en liten budget men där man ändå ställer höga krav på kvalité och effektivitet. 
Opendo kan monteras som utanpåliggande, pendlad samt som infälld. Som tillbehör finns även ett antal olika sensorer, inkl sensorer för CO² för att enkelt kunna övervaka luftkvalitén via en statusdiod på armaturen. 

Creavo finns för infällnad, utanpåliggande samt i pendlat utförande. Denna armaturserie bygger på TRILUX välkända ConVision optik som ger ännu bättre avbländning och ljuskomfort jämfört mot mikroprismatiska plattor. 
Kan även utrustas med sensorer / IoT enheter, samt att den finns tillgänglig för wtec smartengine. 

Mycket omfattande armaturserie för montage i tillhörande armaturskena. 15 olika optiker och 27 olika nivåer av ljusflöden. 

Armaturskenan kan även användas för montage av andra enheter, exempelvis spotlights, sensorer, blåtandshögtalare, WiFi Accesspunkter, etc, etc.
E-Line Next finns även i versioner för PoE/RJ45 samt insatser med wtec smartsensor.