Administration och allmänna utrymmen

Ljuset i skoladministrationen och allmänna utrymmen ska vara bekvämt och ekonomiskt – oavsett om det gäller att arbeta vid ett skrivbord eller för att hålla lärarkonferenser. När dagsljuset inte räcker till stöttar utanpåliggande, pendlade eller infällda armaturer från TRILUX till räddning. 
Armaturerna finns med LiveLink ljusstyrningssystem för dagsljus- och närvarostyrning, eller som dimbar version för justering av ljusnivån. Ljuskvalitén på bildskärmsarbetsplatser spelar en viktig roll, därför uppfyller våra armaturer DIN 12464. Vi ger dig gärna råd!

Armaturförslag

Mycket omfattande armaturserie för montage i tillhörande armaturskena. 15 olika optiker och 27 olika nivåer av ljusflöden. 

Armaturskenan kan även användas för montage av andra enheter, exempelvis spotlights, sensorer, blåtandshögtalare, WiFi Accesspunkter, etc, etc.
E-Line Next finns även i versioner för PoE/RJ45 samt insatser med wtec smartsensor. 

74R

Mycket elegant, stilren och slimmad plafond. Finns tillgänglig i tre olika storlekar, samt med sensorer och trådlös kommunikation.

74Q

Mycket elegant, stilren och slimmad plafond. Finns tillgänglig i tre olika storlekar, samt med sensorer och trådlös kommunikation.

Det perfekta valet för en liten budget men där man ändå ställer höga krav på kvalité och effektivitet. 
Opendo kan monteras som utanpåliggande, pendlad samt som infälld. Som tillbehör finns även ett antal olika sensorer, inkl sensorer för CO² för att enkelt kunna övervaka luftkvalitén via en statusdiod på armaturen. 

Med sin breda och jämnt upplysta yta skapar Luceo Slim ett enastådende och bländfritt ljus, samtidigt som den skapar visuella accenter. Armaturen och tillbehör kan kombineras som armatur-kit. 

Finns både i pendlat och utanpåliggande utförande. 

Arimo Fit ger en högkvalitativ belysning med mycket god ljuskvalité och ljuskomfort. Stor skillnad mot de flesta andra “plattor”. Finns både som infälld och i utanpåliggande modell (utan tillbehörsram). 

Creavo finns för infällnad, utanpåliggande samt i pendlat utförande. Denna armaturserie bygger på TRILUX välkända ConVision optik som ger ännu bättre avbländning och ljuskomfort jämfört mot mikroprismatiska plattor. 
Kan även utrustas med sensorer / IoT enheter, samt att den finns tillgänglig för wtec smartengine.