Kläder och mode

Ljus skapar atmosfär via kontrast, färgtemperatur och ljusintensitet. Den typ av ljus som vi ser omedvetet väcker våra känslor. Rätt ljus skapar precis rätt atmosfär för att visa upp varor på ett säljfrämjande sätt. Inom modesektorn är LED-lösningar idealiska på grund av deras färgåtergivning som säkerställer optimal igenkänning av färger och material. 

Olika färgtemperaturer, spridningsvinklar och ljusflödespaket möjliggör individuell belysning av varor. Efterföljande byte av armaturmoduler görs på näst intill nolltid, en verklig fördel inom modesektorn där typen av varupresentation ofta förändras.

Infällda armaturer

Den kraftfulla infällda armaturen finns i två storlekar. Den kan vinklas 15° samtidigt som den förblir i nivå med taket. För vertikal belysning kan den svängas ut upp till 70³. Finns med sex vita färgtemperaturer och med HCL för justerbar färgtemperatur.

Premiumvalet för koncentrerad belysning, visar varor och ytor med punktprecision. Med sin linsteknik ger Lenty resultat med utmärkt fokuserad ljuskvalitet. 
Armaturen ger också en flexibel belysning: armaturhuset kan vridas 355° och svängas ut 50°, ljusflöde upp till 2 000 lm, sju vita färgtemperaturer och tre olika spridningsvinklar.

Toko är idealisk för belysning av försäljningsgolvet. Den takinfällda armaturen ger tillförlitligt ett homogent eller accentuerat ljus för alla varugrupper. Utrusttad med den unika 3D-facetterade reflektorn ger armaturen med fyra spridningsvinklar fler möjligheter till riktad belysning.

För optimal belysning av väggar, grafik eller bilder. Nimbus ger en känsla av lugn till undertakets utseende. Med sitt låga infällningsjup och tack vare vinklingsbart armaturhuvud kan den användas mycket flexibelt och är i synnerhet lämplig för försäljningsområden med undertak.

Armaturer för 3-fas skena

Kraftfull spotlight som visar varor och ytor med punktprecision. Tack vare ConVision-ljusteknik ger den en utmärkt fokuserad ljuskvalitet och en levande gestaltning av objektet. 
Kan roteras 355° och vinklas 100°.
Maximal effekt 5 000 lm

Den speciella egenskapen med den diskreta spotlighten är det extremt tunna höljet, som nästan smäler samman visuellt med skenan. Drivern är nämligen placerad inuti 3-fas adaptern. 
Kan roteras 355° och vinklas 90°.
Maximal effekt 4 000 lm.

Canilo kännetecknas av klassisk elegant design. Armaturbygeln kan lackeras i olika färger för att anpassa armaturen till butikskonceptet. Den infällda reflektorn med integrerad avbländningsring ger en hög grad av visuell komfort. Samtidigt står 3-fas spotlighten för hög prestanda och effektivitet.

Tekniskt övertygande tack vare sitt utmärkta bländskydd. Det uppnås genom den speciella strukturen på objektivets baksida, som redan har visat sig vara framgångsrik i oktalites patenterade 3D-facetterade reflektorteknik. Ljusstyrkan vid dioden delas upp och ljuset förs systematiskt in i linsen – vilket ger en optimal styrning av ljuset. Juno gör därför shoppingen och väljandet ännu mer avslappnat.

Pendlade armaturer

E-Line Next gör allt möjligt. Detta modulära armatursystem ger en tidigare oskådad flexibilitet av optiker, ljusflödespaket, längder, kapslingsklasser, etc. Med maximal ljuskvalité och effektivitet upp till 190 lm/W är den det idealiska valet för alla projekt med linjearmaturer. 
I armaturportföljen finns även spotlights med fäste för E-Line Next armaturskena samt insatser för 3-fas skena.

Den dekorativa nedhängda armaturen IN.VOLA drar till sig uppmärksamhet redan på långt håll och stöder butikdesign av hög kvalitet. Två glasskärmsformer, ett sfäriskt och ett koniskt segment. Förutom dekorativ belysning kan man även välja ett riktat ljus för produktbelysning.

Pendlad armatur för professionellt accenturerad belysning i klassisk design. Skärmen är av aluminium finns som standard med 7 olika färger på utsidan och vit inuti, samt en textilkabel understryker det högkvalitativa utseendet. På så sätt blir Limba ett dekorativt blickfång. 

Från specialutgåva till standard: Much Moon har tagit sin plats i sortimentet. Den dekorativa nedhängda armaturen med synlig ljusyta erbjuder kreativa designmöjligheter för många applikationer tack vare olika stånglängder och variabla installationsmöjligheter.