Leverantörer

Med välutvecklade armaturer och rationell tillverkning är TRILUX ett av Europas största belysningsföretag. TRILUX har 5000 personer anställda, varav 250 arbetar med utveckling.
TRILUX startade med belysning redan 1912 och är idag Tysklands största belysningsföretag, med ett omfattande sortiment för offentlig och privat miljö. Med sin utgångspunkt i hög kvalité och modern ljusteknik är TRILUX marknadsledande i Tyskland när det gäller interiörbelysning.

Läs mer

smartengine är ett smart styrsystem för byggnaden och belysningen, utformat för att strömförsörja belysningsarmaturer och sensorer över ett IT-nätverk. Sensorer fördelas i ett utrymme och kommuniceras med kontinuerligt för att leverera avancerade insikter i hela byggnaden.
Sensorerna detekterar rörelse, ljusstyrka, temperatur, luftkvalité, blåtand och energiförbrukningen för varje enskild armatur. Datan levereras automatiskt till smartengine i realtid. Nätverket av rum och byggnader via sensorerna gör det möjligt att snabbt överblicka hur ytorna används. Samtidigt som det levererar bästa möjliga energiförbrukning, normalt mellan 1-3 W/m².

Läs mer

Oktalite står för mervärde genom ljus i detaljhandeln. Vi belyser detaljhandeln bättre. Med rätt ljus vid rätt tidpunkt på rätt plats. Oktalite, medlem i Trilux Group, är din partner för utveckling och implementering av skräddarsydda koncept och LED-system för moderna affärer, butiker och showrooms.

Läs mer