Datacenter

Bra belysning är viktigt för datacenter eftersom det kan påverka både säkerhet och effektivitet. För att uppnå optimal belysning bör man välja armaturer med hög effektivitet och lång livslängd. Det är också viktigt att undvika överdriven belysning och skarpa kontraster som kan blända personalen och orsaka ögonskador. En jämnt fördelad belysning kan uppnås genom att använda flera ljuskällor på olika platser i rummet. Vår lösning med E-Line Next och långa lysande linjer ger en optimal ljusnivå och mycket god ljuskomfort. 

För att minska energiförbrukningen och kyla i datacentret bör man också använda rörelse- eller närvarosensorer som tänder och släcker ljuset när personalen kommer och går. Genom att välja rätt belysning kan man förbättra arbetsmiljön, minska driftskostnader och öka produktiviteten i datacentret.

E-Line Next

Omatchad effektivitet

190 lm/W

Hög effektivitet innebär även mindre värmeutveckling, vilket ger besparingar på HVAC (Värme, Ventilation, AC). Hjälper även till att hålla optimal temperatur för servers.

Överlägsen optik

För att nyttja fördelen med LED fullt ut så krävs en bra optik. Överlägesn optik gör det möjligt att uppnå extrem högpresterande effektivitet på 190 lm/W, men viktigast av allt ger den toppmoderna optiska designen en högkvalitativ bländfri belysning. Det breda utbudet av 15 tillgängliga optiker täcker behovet av alla möjliga projekt. 

Pålitlighet

För affärskritiska applikationer är det avgörande att belysningen är i nivå med resten av systemet. E-line Next erbjuder extrem livslängd och tillförlitlighet. Vi lämnar även fem års garanti som bevis på kvalitet och säkerhet. Ännu längre garantier är tillgängliga på projektbasis. E-Line Next LED HE+ kan ge denna tillförlitlighet även i extrema temperaturer som: -25 °C till 50 °C

Maximal flexibilitet

Fler än 230 000 möjliga kombinationer av armaturskenor och armaturer uppfyller behovet av alla applikationer. Om detta, trots allt, inte räcker till så utvecklar vi gärna en kundspecifik lösning tillsammans med vår partner TRILUX i Tyskland. 

E-Line Next gör allt möjligt. Detta modulära armatursystem ger en tidigare oskådad flexibilitet av optiker, ljusflödespaket, längder, kapslingsklasser, etc. Med maximal ljuskvalité och effektivitet upp till 190 lm/W är den det idealiska valet för alla projekt med linjearmaturer. 

Alternativa armaturer

Arimo Fit ger en högkvalitativ belysning med mycket god ljuskvalité och ljuskomfort. Stor skillnad mot de flesta andra “plattor”. Finns både som infälld och i utanpåliggande modell (utan tillbehörsram). 

Utanpåliggande armatur med armaturstomme och kupa av polykarbonat. 

Ljusflöde: 4 000 lm
Färgtemperatur: 4000K
Effekt: 32W
Effektivitet: 125 lm/W
Anslutning: RJ45

Finns tillgänglig både med eller utan integrerad smartsensor

Tack vare ett extremt flexibelt längdkoncept anpassar Tugra sig perfekt till alla rumsstorlekar, antingen som en enkel armatur eller som en ljuslinje. Sju olika modulstorlekar kan väljas i steg om 300 mm och kan fritt kombineras – från den kompakta 300 mm varianten upp till den största 2 100 mm modulen. 
Alla modulstorlekar finns både som armatur och som blindmodul, perfekt för exakt konfigurerade ljuslinjerna. 
Blindmodulerna kan dessutom bestyckas med IoT-enheter som exempelvis övervakningskameror.

Nextrema avger ett behagligt enhetligt och bländfritt ljus och i drift sparar den inte bara kostnader utan håller driften igång på lång sikt tack vare hög tillförlitlighet.
Optimal belysning säkerställs alltid tack vare de tre speciella spridningsvinklarna.