Korridorer och trapphus

Säkra rutter och ideal orientering

Att belysa korridorer och korridorer är i första hand för att säkerställa säkra vägar, och därför måste det uppfylla särskilda krav – ljusfördelningen ska vara homogen, armaturerna hållbara och brytstabila och antalet ljuspunkter så lågt som möjligt. TRILUX erbjuder belysningslösningar för detta område som ger jämn ljusfördelning, hög ljuseffektivitet och idealisk bländskydd.

 

Stort armaturavstånd minskar också antalet nödvändiga armaturer. Dessa är särskilt energieffektiva i kombination med närvarodetektering. Detta minskar i sin tur investeringskostnader och driftskostnader. Lösningarna får därför maximal kostnadseffektivitet.

Armaturförslag

Solvan Flow är en mycket flexibel produkt tack vare sin moduluppbyggnad. Enkelmonterad ger den en vacker accent och erbjuder flexibilitet i ljusdesignen med sina tre installationsmetoder (infälld, utanpåliggande eller pendlad). För större lokaler blir Solvan Flow en sömlös kontinuerlig linje. 

Inperla Ligra Plus är mycket lättmonterad och flexibel, vilket gör den till det perfekta valet vid renoveringsbehov. Med renoveringstillbehöret passar den i princip alla befintliga håltagningar efter gamla downlights.
Ligra Plus är tillgänglig med olika ljusflöden och optiker för att ge optimal belysning i en stor variation av rum. Alla versioner uppfyller stränga krav på visuell komfort och energieffektivitet. 

Sonnos är tveklöst än av de absolut bästa downlights på marknaden. Den finns i många olika storlekar samt som infälld, utanpåliggande och pendlad – i cirkulärt eller fyrkantigt formspråk. 
Via konfiguratorn på TRILUX webbsida bygger man enkelt den modell man behöver för projektet. 

Mycket elegant och stilren downlight med mikroprismatiskt eller opalt glas. Inplana finns tillgänglig i tre olika storlekar. 

Utanpåliggande version av Inplana. Finns tillgänglig i färg vit eller antracit. Versionen med IP54 är även lämplig för montage utomhus, vilket gör att man kan göra en enhetlig belysning av entrén.