Daghem och förskolor

När barn börjar förskola är separationen från sina föräldrar ofta svår för de små. För att barnen snabbt ska känna sig hemma i sin nya omgivning måste inredningen vara perfekt anpassad till deras behov. Här spelar även professionell belysning en viktig roll: den optimerar den allmänna säkerheten, skapar en trivsam atmosfär och låter barnen slappna av.

 

Human Centric Lighting (HCL) är den intelligenta belysningslösningen för en harmonisk daglig rutin för barn. HCL för in dagsljus till förskolan och stöder idealiskt de yngsta barnen att vänja sig vid den biologiska rytmen i vardagen.

 

För att upprätthålla rumsluftens kvalitet och förhindra eventuell luftförorening erbjuder TRILUX även armaturer med integrerade CO2-sensorer. Belysningslösningar som OPENDO LED är utrustade med en sensor som regelbundet mäter luftkvaliteten. Sensorn använder en ljussignal för att indikera när rummen behöver ventileras igen.

Armaturförslag

Mycket elegant och stilren downlight med mikroprismatiskt eller opalt glas. Inplana finns tillgänglig i tre olika storlekar.

Utanpåliggande version av Inplana. Finns tillgänglig i färg vit eller antracit. Versionen med IP54 är även lämplig för montage utomhus, vilket gör att man kan göra en enhetlig belysning av entrén.

I likhet med en stor sol svävar Solegra LED under taket och avger ett mjukt, enhetligt och bländfritt ljus med balanserad skuggning. Serien med runda armaturer ger omdelbart varje rum ett speciellt utseende. 

Den modulära armaturfamiljen kombinerar maximal mångsidighet med en enhetlig attraktiv design. Tillgänglig i tre former: rund, fyrkantig och linjär. Samt i 9 olika storlekar. 

Det perfekta valet för en liten budget men där man ändå ställer höga krav på kvalité och effektivitet. 
Opendo kan monteras som utanpåliggande, pendlad samt som infälld. Som tillbehör finns även ett antal olika sensorer, inkl sensorer för CO² för att enkelt kunna övervaka luftkvalitén via en statusdiod på armaturen.