Försäljningsområden utomhus

Ljus är ett viktigt verktyg när det kommer till orientering och accentuering samt att visa upp byggnader och föremål. Utomhusförsäljningsytor är en särskild utmaning för belysning i detta avseende, eftersom ljus inte bara har till uppgift att stödja medarbetarnas arbete utan också att direkt påverka kundernas köplust.

Moderna och effektiva TRILUX LED-lösningar visar upp produkter i exakt rätt ljus.

Armaturförslag

Robust floodlight med hög energieffektivitet tack vare MLTIQ-tekniken. Kan även utrustas med ljusstyrningssystem vilket möjliggör maximala energibesparingar. 
Tack vare sitt flexibla linsystem ger Lumena Star 40 säkerhet och trygghet på utomhusarbetsplatser och utomhusområden – även med stora stolpavstånd. 

Floodlight med högt ljusflöde för att belysa industrisektorn, lager- och logistikområden samt parkeringsplatser. Den robusta floodlighten med hög effekt har utmärkt ljuskvalitet, hög effektivitet (>120lm/W) och en lång livslängd på 100 000 timmar.
Ljusflöde upp till 140 000 lm / 1,1 kW. 

Särskilt viktigt med höga ljusstyrkor: Tack vare sin tekniska design, MLT multilinsteknik försäkrar exakt ljuskontroll och därmed hög effektivitet och låg bländning. Det finns ett urval av två spridningsvinklar som standard, ytterligare sex finns tillgängliga på förfrågan.

Kompakt LED-strålkastare för områden där det krävs en effektiv och pålitlig belysning. Combial förenar robusthet, attraktiv design och ett tilltalande pris.