Mötesplatser

Informella samtal mellan kollegor är avgörande för företag. Mötesplatser är där man träffas, som är idealiska för spontana samtal eller gruppmöten med kort varsel. De erbjuder utrymme för korta, effektiva möten med mycket exakta resultat. Möblerna och infrastrukturen stödjer detta utbyte av information och kreativitet med team.

Belysning är en viktig partner för spontana möten. Det utökar sömlöst designen av hela kontoret, stödjer inspiration och skapar en avslappnad atmosfär. Hög kvalitet på ljuset och individuella ljusinställningar (Human Centric Lighting) uppnår välbefinnande även under snabba diskussioner, så att stressen på kontoret knappt märks.

Armaturförslag

Mycket elegant och stilren downlight med mikroprismatiskt eller opalt glas. Inplana finns tillgänglig i tre olika storlekar. 

Utanpåliggande version av Inplana. Finns tillgänglig i färg vit eller antracit. Versionen med IP54 är även lämplig för montage utomhus, vilket gör att man kan göra en enhetlig belysning av entrén. 

I likhet med en stor sol svävar Solegra LED under taket och avger ett mjukt, enhetligt och bländfritt ljus med balanserad skuggning. Serien med runda armaturer ger omdelbart varje rum ett speciellt utseende.