Korridorer och trapphus

Korridorer och trappor är inte bara “små problemzoner” i kontorsbyggnader – å ena sidan måste de vara optimalt upplysta för att säkerställa säker orientering och rörelse, och å andra sidan besöks många av dessa områden bara ibland, vilket innebär att om de är upplysta kontinuerligt förbrukar de onödigt mycket energi. 

Lösningen är ett intelligent ljushanteringssystem, som säkerställer optimala visuella förhållanden och minskar energiförbrukningen genom att endast tända armaturer om det verkligen är nödvändigt.

Armaturförslag

Sonnos är tveklöst än av de absolut bästa downlights på marknaden. Den finns i många olika storlekar samt som infälld, utanpåliggande och pendlad – i cirkulärt eller fyrkantigt formspråk. 
Via konfiguratorn på TRILUX webbsida bygger man enkelt den modell man behöver för projektet. 

Mycket elegant och stilren downlight med mikroprismatiskt eller opalt glas. Inplana finns tillgänglig i tre olika storlekar. 

Utanpåliggande version av Inplana. Finns tillgänglig i färg vit eller antracit. Versionen med IP54 är även lämplig för montage utomhus, vilket gör att man kan göra en enhetlig belysning av entrén. 

74R

Mycket elegant, stilren och slimmad plafond. Finns tillgänglig i tre olika storlekar, samt med sensorer och trådlös kommunikation.

74Q

Mycket elegant, stilren och slimmad plafond. Finns tillgänglig i tre olika storlekar, samt med sensorer och trådlös kommunikation.