Hemkontor

Att arbeta hemifrån är inte bara en del av vardagen för många frilansare och kreativa människor utan uppnår också ökad acceptans hos arbetsgivare. Digitaliseringen gör att arbetsplatsen kan väljas fritt och det uppskattar medarbetarna allt mer. Högre flexibilitet, balans mellan arbete och privatliv och koncentrerat individuellt arbete i en bekant miljö gör det mer attraktivt att arbeta hemifrån.

När du utrustar hemmakontoret är det, förutom komponenter som möbler, bärbar dator och skärm, också viktigt att välja rätt hemmakontorsbelysning. TRILUX Bicult gör det enkelt att arbeta hemifrån. Effektiviteten, trivseln och nöjet på jobbet förbättras och arbetsplatsen på hemmakontoret belyses i enlighet med standarder tack vare armaturens innovativa ljuskoncept. Bordsarmaturen är också snabb och enkel att installera och dess moderna design ger stil till det privata kontoret.

Armaturförslag

Bicult revolutionerar kontorsbelysningen. Det är den första bordsarmaturen som kombinerar direkt och indirekt ljusfördelning. Medan den bländfria indirekta belysningen lyser upp hela kontoret skapar den direkta komponenten perfekt ljus vid skrivbordet. 
Finns med integrerad HCL, app-styrning samt QI-laddning i foten!

Skräddarsytt ljus i sin vackraste form: Cultega LED-bordsarmatur stödjer användare med hög ljuskvalitet (HCL tillval) och färgåtergivning (CRI>90). Ljusfärg och intensitet kan flexibelt anpassas till individuella behov och arbetsområdet. En höjdpunkt är den kompakta moderna designen. Tre högkvalitativa fogar i kombination med asymmetrisk ljusfördelning säkerställer ett perfekt upplyst skrivbord.

Vacker, elegant och smart – med Luceo Slim kan alla belysningskrav i ett modernt kontor genomföras även utan takbelysning. Dess höjdpunkt är ett extremt platt armaturhuvud med separat styrbara direkt och indirekt ljus.
Smartheten kan väljas från en enkel baslösning till smart app-styrd HCL-belysning.

Modern och enkel golvarmatur.
Ljusreglering via Touch-Dim panel.
Finns i två versioner:

  • 7 500 lm där både upp/nerljus ljusregleras samtidigt,
  • 13 500 lm där upp/nerljus kan regleras oberoende av varandra.

Levereras komplett med sladd och stickpropp.