Teknik- och fläktrum

Bra belysning är avgörande för teknik- och fläktrum eftersom det kan påverka både produktivitet och hälsa. För att uppnå optimal belysning bör man välja armaturer med hög färgåtergivning och bra ljusstyrka. Det är också viktigt att undvika skarpa kontraster och skuggor som kan anstränga ögonen. En jämnt fördelad belysning kan uppnås genom att använda flera ljuskällor på olika platser i rummet. 

Genom att välja rätt belysning kan man förbättra arbetsmiljön och minska ögonbelastningen, vilket kan leda till ökad produktivitet och minskad trötthet.

Armaturförslag

Tack vare ett extremt flexibelt längdkoncept anpassar Tugra sig perfekt till alla rumsstorlekar, antingen som en enkel armatur eller som en ljuslinje. Sju olika modulstorlekar kan väljas i steg om 300 mm och kan fritt kombineras – från den kompakta 300 mm varianten upp till den största 2 100 mm modulen. 
Alla modulstorlekar finns både som armatur och som blindmodul, perfekt för exakt konfigurerade ljuslinjerna. 
Blindmodulerna kan dessutom bestyckas med IoT-enheter som exempelvis övervakningskameror.

Nextrema avger ett behagligt enhetligt och bländfritt ljus och i drift sparar den inte bara kostnader utan håller driften igång på lång sikt tack vare hög tillförlitlighet.
Optimal belysning säkerställs alltid tack vare de tre speciella spridningsvinklarna.

Innovativ 3D-prismatisk teknik ger enhetligt, bländfritt ljus och toppmodern LED-teknik minimerar energiförbrukningen. 
Uppgradering från konventionella ljuskällor är en barnlek: Aragon Fit är designad för snabba och enkla utbyten och kan tack vare sitt mycket breda utbud av versioner och integrering av ljusstyrning och sensorer anpassas optimalt till de rådande villkoren.

Med högkvalitativa komponenter och lång servicelivslängd.

Innovativ 3D-prismatisk teknik ger enhetligt, bländfritt ljus och toppmodern LED-teknik minimerar energiförbrukningen. 
Uppgradering från konventionella ljuskällor är en barnlek: Oleveon Fit är designad för snabba och enkla utbyten och kan tack vare sitt breda utbud av versioner och integrering av ljusstyrning och sensorer anpassas optimalt till de rådande villkoren.

Med attraktiv prisbild.